Favoritspelen just nu

Det är sommartider och av den anledningen är det inte så många nya spel som utvecklas. Alla spelutvecklare ska ju också ha semester och då blir det inte så mycket tid att programmera i Maya. Det är något som kräver kompetens och koncentration vill jag lova. Och då kan man inte sitta och hålla Daiquiris i handen medan man flexar vaderna i poolen. Men jag sitter ju alltjämt inne och skriver eftersom jag inte har så mycket bättre för mig. Och jag har tid att skriva om mina favoritspel just nu.

Plats 1: Mega Fortune Dreams

Det är inte för att den här sloten i sig är så magisk. Visst är det trevligt med hela det där rikedomstemat som gör sig särskilt bra när man jagar den där feta jackpotten. Men det är ju jackpotten som gör det här spelet intressant. Det kan man inte komma ifrån. Mega Fortune Dreams skulle inte vara en bra slot utan sin superjackpot. Men eftersom den finns där bara med sin blotta närvaro kan man inte tänka på något annat än hur fint det skulle smaka att dra in 20, 50, 100 eller ännu fler miljoner svenska riksdaler.

Plats 2: Arcader

Arcader är en slot från Thunderkick som du kan se här ifall du vill ha en försmak på spelet. En fantastisk slot om du frågar mig. Bra musik, mycket action och allt som man vill ha. En klar favorit just nu.

Plats 3: Neon Staxx

Neon Staxx är en av de allra nyaste slotarna från Net Entertainment. Net Entertainment eller Net Ent som de ofta kallas är den ledande spelutvecklaren. Det finns så många slots som levererats av Net Ent som skulle kunna nomineras till världens bästa slot. Jag vet inte om Neon Staxx skulle kunna nomineras, men det är en av mina favoritslots just nu. Det är en sak som är säkert. Det känns som en fräsch fläkt att spela Neon Staxx tycker jag.